Ahli Majlis Wal Jamaah..

Jumaat, 24 Disember 2010

sampai ati zie

aku kenal zie ni tk lah lame sgt...
baru dlm bberape bulan je kot..
suke sgt bace blog die..
mmg jd peneman breakfast aku tiap2 pagi lah blog die tu...
kalo tk bce sehari rase cm something yg kurang..(accept weekend le,cz aku tak keje)
ntah cenggane lah kalo seharian zie tk update kan...
tp klo zie tk update cz kebzan melanda,aku akan bace gak previos entry die..
dh jd rutin seharian agaknye..hihihihi

haaaaa,nak tau zie mane ???
meh click click bawah nun..

The Eyes Of Redbloodsnow™

nak dijdkan cerita..
aritu aku jnjalan mencarik makan tengahari ku..
aku terbace 1 signboard..
ttibe aku terpk,cm kenal je...
sape ek???aku tenung tenung,ku tilik tilik..
terus aku ckp kt member aku "ini zie,sampai ati zie tk inform pon"..
nak tau tk cmner rupe signboard tu...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Photobucket

haaaaaaaaa,btol tk aku ckp...
smpai ati zie bukak kedai kt semenanjung tk nak story moory kan...hehe
dh le name zie n warne pon same cm peberet zie..
mengukuhkan lg kecik ati ku...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

psst,betol ke zie???hihihi
memang kedai zie ke??

2 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

wakakakaka..zie ingatkan ape weh td...haha. Haaa baru nurul taw zie ni tauke restaurant. low profile nih beb....miahahaha. lariksss! nk taw jawapan sebetulnya?

terjah blog zie on saturday karang :P

MAKCEK bukan NENEK berkata...

hahaha
lawak nih .
kehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...