Ahli Majlis Wal Jamaah..

Selasa, 30 November 2010

PENGUMUMAN GiveAway!!

Dengan ini sy owner viWy_gurLisH ingin membuat pengumuman keputusan GA gurLisH..

Photobucket

Photobucket

http://musheemurtadza.blogspot.com

Photobucket

Photobucket

http://diary-kecilku.blogspot.com

Photobucket

Photobucket

http://miszh0neyz.blogspot.com

Photobucket

Photobucket

http://ieyza83.blogspot.com

Photobucket

Photobucket

http://kesayanganayahibu.blogspot.com


Photobucket

Photobucket

http://annblossom.blogspot.com


Photobucket

Photobucket

http://rosilahi.blogspot.com


nilah kotak lucky draw yg sy bawak ke hulu ke hilir berjumpe teman2 kesygan ku..

Photobucket

Photobucket

cabutannye aku telah memberi penghormatan penuh kepade kawan2 baik ku sekitar KL n Selangor..

oleh kerana mulai esok sy akan berade diluar kwsan..
hadiah2 akan sy poskan pade minggu hadapan...

Tahniah kepade pemenang dan harap dapat bagi detail seperti:

nama:

alamat:
no hp:

email:

dan emailkan kepada
nurul_viwy@yahoo.com.my sebelum 2dec2010(khamis)..
(jika sy tidak dpt sebarang respon,sy akan teruskan dgn cabutan lain)

20 ulasan:

fathiah berkata...

tahniah pada yg berkenaaan :)

fathiah berkata...

tahniah pada yg berkenaaan :)

ruby berkata...

wahh xsangkanye ruby menang GA nih.. Alhamdulillah.. terkejut pon ade. tengs la kepada akak n abang yg wat cabutan utk http://kesayanganayahibu.blogspot.com/
kebetulan sekarang tengah mencari2 purse baru.. harap2 la dapat purse..hihihi

tq viwy gurlish :P

nursha410 berkata...

wajah aku juga ada...hehehe...tahniah kepada semua pemenang.....

haszuraidah ishak berkata...

tahniah buat semua yang bertuah..

zianazone @ appleijo berkata...

tahniah kpada yg mng..

suzie rahman berkata...

taniah.suzie xbertuah..sob sob

SyUhAdA berkata...

thniah kpd sume pmng~!

jeles nieh..
hehe~

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

frustnya tak menang.. huhuhu.. nangis sambil tarik2 hadiah dr org yg menang

Miss Annaz berkata...

huuuwaaaa..!!!!
frust nie....

tahniah ler pd yg berjaya...

anamizu berkata...

wahhhhh diary-kecilkudpt ke kak????
sonoknye!!!
jap lagi saye emailkan detail ye ^^

anamizu berkata...

ana dah email detail2 ^^
mekaseh akak!! ^^

kakyong berkata...

tahniah buat semua yg bertuah,.

tomatokering :) berkata...

wahh~ bertuah2..huk2
ceq yg tak bertuah lagi nih..

teratai berkata...

tahniah kpd semua pemenang

akmafaizal berkata...

tahniah3...korang memang rezeki baik bulan nih..

misz h0neyz berkata...

hYe!
thanks 4 da gift...
i already g0t it 'n' i l0ve it!!
;)

mushee murtadza berkata...

eh i balek kg, so tak tahu yg i dah menang :( sedih nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mushee murtadza berkata...

dh dpt hdiah, comel :)

ruby berkata...

tengs.. hadiah da dapat.. i loike it!! hehe tapi skang kan baru nak ucapkan tq.. ish3.. teruk betul lah i ni kan.. pape pon tq ye kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...