Ahli Majlis Wal Jamaah..

Jumaat, 22 Oktober 2010

eMo kejap

tk tau le nape arini rase cm miss somebody..
ntah le,tak tau sape..
rase cm jiwe ni terganggu sgt..
wat pape sume tk kene..
walopon happy sgt dpt something td..
tp jiwe rase terganggu sgt..
lame dh tk rase cm ni...
kat mane lg nak luahkan kalo bkn kt sini kan..

Photobucket

kkdg aku pk,org bleh kate ape dorg nak kate..
tapi dorg tk bleh rase ape yg aku rase...
kkdg terkecik ati sgt dgn kate2 dorg...
tp wat bodo je...simpan jeeee...
tp bile llame simpan,mule lah rase cenggini..

tu le sbb tk de mood langsung nak update blog arini..
rase cm terbang melayang2 ati ni...

Photobucket

4 ulasan:

~terataibungaindah~ berkata...

chill beb~

=) sometime i also fell that way too...

~terataibungaindah~ berkata...

**feel. typ0 plak.

ardinihumaira berkata...

semoga tabah menghadapinya..
:)

nursha410 berkata...

beb...kenapa ni...dah pesan bukan..jangan ingat lagi pada benda yang melukakan hati kau ni..

lupakan..buat seperti yang aku lakukan 4 tahun lepas...

kau mampu kawan...aku yakin...

kau kena tabah..jangan toleh kebelakang lagi...kejar apa yang kau mahu...buktikan pada dia..kau mampu lupakan dia...

kau boleh jadi apa yang kau mahu..

kawan...

bangunlah..kuatkan semangat kau..jangan mudah patah hati disebabkan hal ini...

aku sentiasa bersama kau..walau kadang-kadang tidak dapat memenuhi kehendak kau...

kuatkan diri mu kawan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...