Ahli Majlis Wal Jamaah..

Rabu, 6 Oktober 2010

emergency drill course..

nak tau emergency drill tu ape tk??
korg tk nak tau pon,aku tk peduli..
aku nak bgtau gak...
die lebih kurg cm fire drill nye course gak..
cumenye die lebih adventure n lg detail lah..

kt opis aku dh berkali2 wat course ni..
slalu aku mmg suke jd pemerhati je..
n aku tingin nak wat,tp malu sehhhhhh..(i kan pemalu)
tp ini kali,wa tk bleh tahannnnnn..
wa nak gak try test power...
meh tgk niiiiii...

Photobucket
segak tk aku??baju putih ku dh jd baju oren ku..huhuhu

Photobucket
1 tank dh aku sembor,brani tol api tu tk nak padam..

Photobucket
akhirnye,terpadam gakkkkkk...

korg mesti tk cye itu aku kan...
meh nak tunjuk bukti kukuh lak..

Photobucket

haaaa,cye tk????huhuhuhu...

Photobucket

Photobucket
antara alat2 yg digunekan..

Photobucket
model lori namenye ni...hihihi..bomba UPM yg bg course..

Photobucket
selepas berpenat lelah td,kami pon dgr le closing nye..kusyuk tol dorg ni kannnn..

Photobucket
kami pon jempot wakil media tau...ramai tuuuuu..hihihihi

itu jele citer time course aritu...
akhirnye dpt gak aku update blog...
ho yehhhhhhhhhhhhhhhhhh...

4 ulasan:

mR Gee.!! berkata...

best jer kaLu dpt join demo fire dRiLL nih... adventure gak skupang...

nurul viWy berkata...

mmg best ponnnn...
jgn lepas kan pluang kalo korg diberi peluang..mmg best..pgalaman tuuuu

haidi takeAfoto berkata...

hehe selalu gak wat training ni kt company2 lain ngn bomba sekali..sy ade lesen safety skg ni..hehe keje mane skg??nti dapur sy tbakar awk dtg ek...

budak_nakal berkata...

haha..dulu masa zaman sekolah selalu ada fire drill ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...